Виїхали з допомогою до Жовтих Вод

Сьогодні, 9 червня, дружньою командою працівників та волонтерів Карітас Кам’янське вдруге завітав до міста Жовті Води Кам’янського району.

Як відомо, це місто є сьомим за чисельністю населення у Дніпропетровській області та центром уранової промисловості нашої країни. Можливо тому люди, постраждалі від війни, обирають його своїм прихистком.

На сьогоднішній день у Жовтих Водах за офіційною статистикою оселилися близько 4,5 тисяч вимушених переселенців, дляяких отримання гуманітарної допомоги для них є вкрай важливим та актуальним. Саме тому колектив БФ “Карітас Кам’янське”, аналізуючи потреби переселенців в громадах району, вирушив до цього міста з підтримкою.

Сьогодні для отримання допомоги з такого великого числа переселенців були обрані найвразливіші категорії постраждалих від війни – це родини з дітьми.

Потрапивши близько опівдня до міста, ми побачили величезну кількість людей в черзі, які потребують підтримки.

Завдяки злагодженій та організованій роботі наших працівників, за три години було охоплено допомогою 521 людину, це і діти та дорослі.

Вимушені переселенці отримали повноцінні продуктові набори, а для малюків ми надали великий вибір дитячого харчування та підгузків.

Дякуємо Жовтоводській міській громаді Громада Жовті Води за сприяння та співпрацю!

Разом до Перемоги!

#Emergency_appeal