“Волонтерство у Карітасі укріплює мій дух та мою віру”, – наша волонтерка пані Тетяна

Давно вже не знайомили вас з нашою “армією” доброчинців, без яких взагалі не уявляємо свою діяльність. Хочемо представити вам нашу чудову, милу, добру та яскраву, як сонечко – пані Тетяну Тетяна Шиба, що служить у нас на кухні.

Наша волонтерка зараз ділиться, як потрапила до Карітасу, як долучилася до благодійної діяльності.

Вперше пані Тетяна доєдналася до спільної молитви, про яку дізналася в оголошеннях у Фейсбуці. Це трапилося ще на початку повномасштабного російського вторгнення, у березні. Тоді жінка відчувала нестримне бажання бути корисною та допомагати у будь-який спосіб, оскільки вважала, раз її син захищає незалежність нашої країни, вона теж має допомагати, але на своєму місці, так, як може.

Тоді пані Тетяна зібрала побутові речі, які на той час були актуальні для переселенців, та принесла до Карітасу. Тут вона і побачила, як жваво та насичено, без перерв, кипить роботу у фонді задля допомоги потребуючим. Так жінка і залишилася волонтерити. Прийшла на кухню, де тоді необхідна була допомога іншим волонтерам.

Через декілька місяців доброчинності у фонді, пані Тетяна ділиться: «Мене настільки тепло та привітно зустріли у Карітасі, начебто це мої рідні люди. А те, що я можу тут робити, лише укріплює мій дух та підтримує мій стан».

А у звичайному житті наша волонтерка працює у сфері торгівлі. А весь свій вільний час намагається проводити у Карітасі, щоб зробити якомога більше корисного для людей.

Ми дуже радіємо, що пані Тетяна стала надійною частинкою нашої потужної волонтерської команди! Ми вдячні нашій волонтерці за її безкорисливу працю на благо потребуючих, за її доброзичливість, милосердя та великодушність.