«Все життя мріяла допомагати людям. Я безмежно вдячна Богу, що привів мене саме до Карітасу», – наша волонтерка пані Анастасия Пащенко

У неї неймовірно щира посмішка, очі, що завжди випромінюють добро та велике милосердне серце.

Наша волонтерка, пані Анастасія, поряд з нами з серпня минулого року. Прийшла до нас після своєї матусі – пані Людмила Пащенко, яка на той час вже декілька місяців була нашою постійною, надійною помічницею. Допомога пані Анастасії стала вкрай необхідною у нашому Соціальному гардеробі, який на той час щойно відчинив свої двері для всіх потребуючих. Так вона і залишається там волонтерити і донині.

💚 Жінка підбирає одежу та інші речі для наших дорогих відвідувачів. І не тільки сумлінно виконує свою роботу, а й своїм душевним теплом обігріває людей, огортаючи їх турботою та увагою.

💚 «Дуже часто хочеться підтримати людей, що звертаються до нас, не лише матеріальним: одежею, постіллю, посудом; частіше хочеться пригорнути їх до себе та хоч трохи полегшити їхній душевний біль», – ділиться наша волонтерка.

💚 На сьогодні пані Анастасія іншої діяльності для себе вже не уявляє, адже переконана, що потрапила у колектив, де завжди панують доброзичливість, душевне тепло та взаємопідтримка.

💚 «Таких людей, яких я зустріла у Карітасі, ніколи у житті не зустрічала до цього: щирі, співчутливі, людяні», – розповідає пані Анастасія.

💚 А у мирному житті, до початку повномасштабної війни, жінка працювала вихователькою у дитячому садочку. Звісно, і зараз сумує за своїми вихованцями, адже дітки складали невід’ємну частину її життя, наповнювали його радістю та відрадою.

💚 Ми щиро тішимося, що така чудова людина, як пані Анастасія є частиною нашої дружньої команди однодумців. Ми безмежно вдячні нашій волонтерці за її сумлінну працю, самовідданість своїй справі та неймовірну доброзичливість та привітність.