«Відчуваю, що всі ми об’єднані спільною метою та цінностями, як одна дружня родина», – наша base-менеджерка пані Валерія

💛 Варто познайомити вас з нашою фахівчинею, яка тримає в своїх руках цінну та унікальну інформацію, що сприяє злагодженій та безперебійній діяльності з надання допомоги нашим відвідувачам.

💛 Представляємо вам нашу адміністраторку баз даних, або, іншими словами, base-менеджерку, – пані Валерію, яка стала частиною нашої команди вже майже пів року тому.

💛Діяльність нашої фахівчині початково побудована на роботі зі списками, які їй надають наші соціальні працівники, що безпосередньо спілкуються з нашими відвідувачами та реєструють їх.

💛 Пані Валерія звіряє цю інформацію з фотографіями оригіналів документів та вносить достовірні дані до спеціально призначеної для цього програми. Таким чином, фахівчиня постійно наповнює цю програму – базу даних, в якій зареєстровані всі наші відвідувачі.

💛 Робота нашої адміністраторки вимагає уважності, зосередженості, скрупульозності, відповідальності та вміння працювати з цифрами. Зранку і до самого завершення робочого дня наша пані Валерія виконує великий обсяг роботи. Адже все залежить від кількості наших відвідувачів, облік яких треба вести щоденно.

💛 І варто зазначити, що до роботи у Карітасі жінка ніколи в своєму професійному житті не стикалася з точністю та досконалістю, якої вимагають бази даних, засновані на цифрах. Вона мала роботу зовсім іншого напрямку: працювала науковим співробітником в музеї історії міста, референтом на ювелірному заводі, організатором конференцій у бізнес-центрі. А що цікаво, за освітою наша колега – вихователька. Втім, так склалося життя, що жодного дня пані Валерії не довелося працювати за здобутою освітою.

💛 Пані Валерія ділиться, що, незважаючи на нетипову для неї професійну діяльність, якою вона займається у Карітасі, вона звикла до своєї роботи та полюбила її.

💛 «Головне, що у Карітасі я дуже добре себе почуваю. Відчуваю, що всі ми об’єднані спільною метою та цінностями, як одна дружня родина».

💛 Ми щиро радіємо, що пані Валерія – наша колега, частина нашої дружньої, професійної команди! Ми дякуємо нашій фахівчині за її сумлінну працю на благо потребуючих.