Вітаємо з днем народження директора Карітас Кам’янське – о. Ігора Пагулича

Сьогодні особливий день. Ми вітаємо з днем народження директора Карітас Кам’янське, нашого духовного наставника – о. Ігора Пагулича.

🫶 Отець Ігор очолює наш фонд вже понад 8 років. Він став не просто нашим керівником, а й духовним лідером. Служіння та вклад нашого директора відіграє важливу роль у розвитку та виконанні місії Карітасу, побудові плідних взаємовідносин із підлеглими, донорами та волонтерами. Всі високопрофесійні та особистісні якості о. Ігора сприяють успішному функціонуванню нашого фонду у Кам’янському та далеко поза його межами.

🗣 Окрім професійних компетенцій керівника, о. Ігор несе слово Боже і веде нас на шляху віри. Вчить нас вірити, надіятися та любити. Віра отця, його милосердя та жертовність вражає нас своєю силою та чистотою. Своїм прикладом він мотивує та надихає нас на плідне служіння людям.

🎊 У ваш День народження, Отче, ми бажаємо вам добрих плодів у вашому служінні, Божого благословення у всіх сферах вашого життя та повноти Святого Духа!

💙 Многая і благая літа! 💛