В Аулах разом з нашою командою Дитячого простору діти створювали фоторамку

Діти – це завжди радість та безумовна любов. Спілкування з ними надихає та зігріває душу.

Співпраця з громадами – це не лише гуманітарна допомогау вигляді продуктів харчування чи гігієни. Це водночас психологічна підтримка, соціалізація та звичайна людська увага.

13 січня завітали у смт. Аули з майстер-класом для маленьких мешканців, серед яких вимушені переселенці та місцеві дітки вразливих категорій. Приємною несподіванкою стали малюнки, які діти підготували до нашої зустрічі, зі словами «Дякую, Карітас». Ми зрозуміли, що з такими творчими особистостями створення поробок точно вдасться.

Тема майстер-класу – «Фоторамка». Але ми вирішили піти далі естетичного оздоблення і, прихопивши з собою принтер та фото-папір, влаштували невелику фотосесію. Тому по завершенню заходу в нас вийшла повноцінна авторська поробка з фото всередині на згадку про сьогоднішній день.

Діти із задоволенням сприйняли нашу ініціативу, були креативними та старанними. Звісно, без солодощів такі таланти не залишились. Їх ми також заздалегідь підготували.

Дякуємо пані Риммі та пані Ірині, які гостинно зустріли нас в місцевій бібліотеці та всіляко допомагали у проведенні заходу. Ми обов’язково повернемось найближчим часом з новими ідеями.

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування