«В Карітасі дуже класна команда. Я бачу, що вони допомагають кожному, хто звертається до них», – наш волонтер пан Володимир Чернов

Пан Володимир почав систематично допомагати нашому фонду та, таким чином, підтримувати переселенців ще від вересня минулого року. До того часу чоловік вже знав про Карітас, але більше про парафію Преображення Господнього УГКЦ, до якої сам звертався за підтримкою, аби допомогти військовим.

💛 Про те, що потрібна поміч переселенцям, більш детально дізнався від нашої коодинаторки волонтерів – пані Світлани Волошиної, з якою був знайомий ще до війни, у мирному житті.

💛 Відтоді пан Володимир завжди відгукується на наші прохання про те, що необхідна поміч у формуванні продуктових наборів для людей, що постраждали від війни. Він привозить продукти харчування тривалого зберігання: усілякі крупи, консерви, паштети. В холодну пору року щотижня привозив свіжий хліб, який ми мали можливість надавати всім потребуючим, що звертаються до нас.

💛 Коли треба поміч у завантаженні та розвантаженні гуманітарної допомоги, наш волонтер завжди готовий прийти на допомогу. Та ще й зі своїм власним транспортом, який якнайкраще стається в пригоді для таких робіт.

💛 «Бачив багато людей, які внаслідок війни втратили все та потребують різноманітної підтримки. Щиро переконаний, що Карітас робить все задля того, аби допомогти таким людям. Для мене честь бути дотичним до доброчинної діяльності, якою займається Карітас», – ділиться пан Володимир.

💛 Ми дуже радіємо, що пан Володимир є частиною нашої потужної волонтерської команди. Ми безмежно дякуємо нашому доброчинцю за його самовіддану працю та доброту, якою він щиро ділиться з потребуючими. 💙