Годуємо благодійними обідами людей у громадах Кам’янського району

12 травня у Вільногірську стартувало годування благодійними обідами вразливих категорій людей, постраждалих від війни.

👥 Родини вимушених переселенців, в яких є люди з інвалідністю та багатодітні сім’ї отримали можливість протягом двох тижнів харчуватися у місцевому кафе «Бригантина». Загалом це 40 людей.

🥘Сьогодні вони вперше спробували обід, що складається з другої страви, салату та хліба. У кафе пригощали макаронами з м’ясною тефтелею у підливі або гречкою з голубцями. Подавали салат з моркви та хліб.

👥 За бажанням люди мають можливість або обідати безпосередньо у кафе, або приносити свій посуд, щоби забрати їжу з собою додому.

✍️ Ми не з чуток знаємо, що переселенці, які оселилися у маленьких містечках та невеличких населених пунктах та селах, мають велику потребу у підтримці. Особливо, це стосується тих людей, які за об’єктивних обставин не мають можливості влаштувати своє життя на гідному рівні. Тому вважаємо своїм обов’язком докладати максимум зусиль та можливостей задля того, аби допомогти людям вразливих категорій.

🙏 Щиро сподіваємося, що благодійні обіди від Карітасу послужать вимушеним переселенцям вагомою підпорою.

🫶 Красно дякуємо Вільногірській громаді за співпрацю та сприяння у нашій доброчинній діяльності! 💙💛

#Emergency_appeal23

#Надзвичайне_реагування