Дбаємо про важкохворих людей

Пан Сергій – одинокий батько, місцевий мешканець, який звернувся до нас за допомогою. Нещодавно чоловік пережив ампутацію лівої ноги вище коліна. Всі невеликі заощадження був вимушений спрямувати на операцію та відновлення. Зараз займається оформленням групи інвалідності, щоб надалі мати хоча б якісь державні виплати. Проживає з 12-річним сином та матусею літнього віку. Не має більше нікого, хто би міг йому допомогти.

🗣 За порадою знайомих вирішив шукати підтримки через соціальні мережі. Так і натрапив на нашу сторінку у Фейсбуці, та вирішив звернутися за допомогою. Інформацію про його потреби ми передали нашій фахівчині – кризовій менеджерці пані Світлані Нестеренко. І сьогодні вона завітала до пана Сергія та привезла йому милиці з опорою під лікоть та продуктовий набір.

💬 Чоловік розповідає, що не просить грошей, куди б він не звертався, бо переконаний, що шахрайства зараз вистачає, і він не хоче, аби люди мали сумнів щодо нього. Тому і в нашому фонді попрохав лише те, чого дійсно потребував.

🫶 Бажаємо пану Сергію швидкого одужання та доброго здоров’я.

☝️ Зауважимо, що наразі під супроводом нашої кризової менеджерки знаходиться 23 людини. Здебільшого, це важкохворі люди, особи з інвалідністю, літні люди із порушенням зору. Пані Світлана дізнається про потреби цих людей та, докладаючи максимум зусиль та можливостей, дбає про них, аби покращити якість їхнього життя. За необхідністю шукає ресурси серед доброчинців та благодійників.

👆 Якщо ви маєте потребу у послугах нашої кризової менеджерки, звертайтеся на нашу гарячу лінію згідно з графіком її роботи.

#Emergency_appeal23

#Надзвичайне_реагування