«Дякуємо Карітасу, який не полишає нас у біді», – історія наших бенефіціарів з Вугледару

Пані Олена та пан Юрій приїхали з Вугледару Донецької області. Виїхали ще у квітні минулого року. Обрали Кам’янське своїм прихистком, бо мають тут добрих знайомих, які допомогли їм знайти житло та трохи адаптуватися на новому місці.

🗣 «У нас немає нічого. Все розбито», – розповідає жінка. Пані Олена жила у Мар’янці, переїхала з початком повномасштабної війни за 30 кілометрів – у Вугледар. З часом разом з чоловіком була вимушена покинути і свій останній прихисток, де подружжя мали невеличкий бізнес, займалися торгівлею продуктами харчування.

🗣 «У Вугледарі згоріла наша спільно куплена квартира, – ділиться пані Олена. – Не знаємо, куди нам повертатися та що робити».

👩‍🦰 Тут, у Кам’янському, жінка час від часу знаходить собі підробіток, а чоловік працювати не може через стан здоров’я, має другу групу інвалідності.

🫶 Від Карітасу подружжя отримали продуктовий та гігієнічний набори 📦 в рамках проєкту «Харчова та гігієнічна безпека для ВПО та місцевих жителів, які найбільше потребують».

🙏 «Дякуємо Карітасу, який не полишає нас у біді», – ділиться пані Олена.

#FandH