Дякуємо представницям української громади у Норвегії за підтримку наших дітей

По-справжньому домашня, затишна атмосфера панувала у Дитячому просторі Карітас Кам’янське.

💙 На майстер-класі діти із родин героїв виготовляли янголів. Наша працівниця продумала кожний технологічний крок задля того, щоб діти могли не тільки створити янгола за шаблоном, а й додати щось своє – неповторне. Врешті-решт, так і вийшло.

💙 Окрім того, що майстер-клас проходив у атмосфері творчості та креативності, та ще й результат у кожної дитини був просто неперевершеним!

💙Крім того, що діти проявили свої творчі здібності, вони ще отримали дійсно цінні подарунки. Втім, цінність подарунків в цьому випадку полягає не в загальноприйнятому матеріальному вимірі, а в тому, який сенс був в них закладений, та який карколомний шлях вони подолали, щоб дістатися своїх власників.

💙 Ідея підтримати дітей, які зараз переживають такі надскладні події в нашій країні, належить Катерині Роеннінген та Ганні Хрибенко. Ці дві чудові жінки – представниці української громади в Норвегії (місто Лілехамер). У минулому Катерина – наша землячка. І сьогоднішні події, що відбуваються на нашій землі, не залишають жінку байдужою.

💙 Ганна та Катерина організували збір коштів на подарунки для українських дітей у своїй норвезькій громаді. А потім ці дарунки подолали довгий, складний шлях, щоб потрапити до дітей.

💙 Дуже цінно, що гостинці, що символізують національну ідентичність Норвегії, призначені для дітей України, щоб продемонструвати таким чином підтримку та всебічну турботу про них.

💙 Ми від щирого серця дякуємо чудовим жінкам – Катерині та Ганні – за любов та вболівання за наших дітей. Ми дуже цінуємо таку підтримку, особливо на такій великій відстані. Такий вчинок яскраво свідчить про те, що у об’єднаних спільною метою людей, кордонів не існує! 💙💛