Завітали з допомогою до П’ятихаток

Фасилітатор громад Анна Гавриляк-Сєліванова постійно підтримує зв’язок з громадами Кам’янського району. При першій можливості разом з командою збирає гуманітарну допомогу та привозить тим, хто потребує.

20 жовтня вкотре завітали до П’ятихаток з продуктовими наборами для вимушених переселенців. В місті з населенням 18 тисяч чоловік наразі перебуває близько 1400 осіб, які знайшли прихисток, тікаючи від війни. Загалом допомогу отримала 31 сім’я, а це 78 осіб, серед яких 19 дітей до 18 років. Окрім цього, працівники «Соціального гардеробу» передали одяг та взуття.

Видача гуманітарної допомоги відбувалась в приміщенні колишнього дитячого садочку. Тут облаштовано місця для тимчасового перебування осіб, які тільки приїхали у місто. Впродовж 10 днів переселенці можуть тут жити та спокійно підшуковувати собі місце подальшого проживання.

Дякуємо за теплий прийом та співпрацю заступника директора Центру надання соціальних послуг П’ятихатської міської ради Борець Олену Володимирівну. Пані Олена створила всі умови, щоб видача допомоги пройшла у приємній та дружній обстановці.

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування