Карітас Кам’янське продовжує допомагати переселенцям, що прибувають до міста

Кам’янське продовжує привітно зустрічати та прихищати людей, які через війну були вимушені покинути свої рідні домівки.

Карітас Кам’янське і на сьогодні залишається єдиним найпотужнішим центром у місті, який всебічно підтримує вимушених переселенців. Так у черговий понеділок, 19 вересня, фонд знову відкрив свої двері для тих, кому потрібна допомога.

За звичним графіком у понеділок та середу всі потребуючі переселенці можуть отримати у нас допомогу в перший раз. Так, за сьогодні мали можливість охопити допомогою 83 родини, загалом це 203 людини, з яких 63 – це діти. Люди отримали комплексні продуктові набори та базові аптечки.

А крім цього, вже традиційно пригощали поживним обідом всіх охочих переселенців та місцевих, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Сьогодні завдяки нашим чудовим волонтерам – Олегу та Олександру – готували рибну юшку. Чоловіки заздалегідь наловили рибу – плотву, карася та ляща. Як зазначили наші риболови, остання рибка була виловлена вчора, о сьомій годині вечора. Як-то кажуть, свіжий вилов, який майже одразу перетворився на юшку. А для навару додали морського хека.

Завдяки безкорисливій праці та натхненню чотирьох волонтерів – кухарів, вдалося нагодувати 195 людей, з яких 187 – переселенці, інші – місцеві мешканці. Люди, які пригостилися юшкою, завдячували нашим кухарам за майстерність кулінарного шедевру.

Як перший день тижня, понеділок пройшов насичено та плідно.

Намагаємося докладати максимум зусиль для того, щоб якомога більше людей відчули нашу турботу та підтримку!