Команда проєкту “Долаючи розломи” завітала до Криничок

Команда фахівців проєкту «Долаючи розломи» продовжує мандрувати громадами району задля допомоги людям, постраждалим від війни.

🌿 Вчора, 11 березня, завітали до смт. Кринички, де зустрілися з переселенцями.

🌿 Наша фасилітаторка громад Олена Мельник розповіла учасникам про завдання та цілі, які ми плануємо реалізовувати в рамках цього проєкту. А психологиня Крістіна Паламарчук провела для гостей психологічний тренінг на тему ненасильницького спілкування.

🌿Говорили про причини, які призводять до порушення між людьми конструктивної комунікації. А потім про те, як люди можуть поводитися у конфліктних ситуаціях.

🌿 Наша психологиня познайомила учасників тренінгу з формулами, що допоможуть налагодити комунікацію та уникати конфліктів та методами, які здатні перетворювати конфлікт в ефективну взаємодію. Наші гості попрактикували в дії методики запобігання непорозуміння, які можна застосовувати у будь-яких ситуаціях.

🌿 Наприкінці люди із задоволенням залишили свої відгуки щодо тренінгу. Вони поділилися, що отримали позитивні враження та корисні знання від зустрічі. А ми сподіваємося, що найближчим часом знову завітаємо сюди, щоб презентувати нові практики та підтримати людей у цей важкий час.

🌿 Ми щиро дякуємо адміністрації Криничанської ОТГ Криничанська територіальна громада за співпрацю та теплий прийом!

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides