Милосердя – величезна сила, що зв’язує і об’єднує людей

Щосереди у Карітас Кам’янське тихо не буває. Насамперед через велику кількість нових відвідувачів, які вперше звернулися до фонду за допомогою. Багато хто з переселенців тільки нещодавно евакуювались до нашого міста, тому потребують особливої уваги. Кожен працівник та волонтер намагається допомогти, підказати та зорієнтувати, які саме види допомоги надаються та які програми діють.

Налаштуватися на роботу допомагає молитва. Традиційно зранку весь колектив фонду збирається в каплиці, щоб в унісон прочитати «Отче наш» та отримати благословення на працю.

Сьогодні, 5 жовтня, до Карітас Кам’янське звернулись 62 сім’ї. Загалом це 115 осіб, серед яких 28 дітей. Кожна родина отримала базовий продуктовий набір, гігієнічний набір та аптечку.

Сьогодні завдяки старанням наших волонтерів вдалось нагодували смачним обідом 2️⃣2️⃣1️⃣ особу. У меню – плов, салат та чай. Координатор волонтерів Світлана Волошина перед частуванням відзначила подякою фонду пані Марину Мусієнко, яка з перших днів війни пліч-о-пліч з іншими волонтерами трудиться на нашій польовій кухні.

Також пані Світлана завітала до крамниці дитячого одягу «Ксюша», щоб передати подяку власниці – пані Оксані, яка постійно підтримує Карітас Кам’янське.

Милосердя – це величезна сила, що зв’язує і об’єднує людей. І сьогодні ми вкотре в цьому переконались. Миру всім нам і перемоги!

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування