Нагородили переможців конкурсу дитячих малюнків «Ми діти твої, Україно»

Ми сповідуємо принципи про те, що кожна дитина має бути щасливою, жити у гармонійному, мирному, безпечному світі, в оточенні рідних та близьких дітей. І хоча зараз ситуація в нашій країні далека від наших сподівань, ми все одно намагаємося прикрасити життя дітей, зробити їх дитинство безтурботним та гармонійним.

❤️ До Всесвітнього дня дитини, який щорічно відзначається 20 листопада, ми влаштували конкурс дитячих малюнків: «Ми діти твої, Україно». Кожен охочий мав можливість прийняти участь та показати свої здібності та таланти.

❤️ А сьогодні, 13 грудня, у #Просторі_дружньому_до_дитини відбулося нагородження переможців – вручення почесних грамот та призів! 61 дитина взяла участь у конкурсі малюнків!

❤️ Шановне журі оцінювали роботи наших учасників: це Алла Михайлічук – головна художниця Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки та Галина Кулага – художниця, волонтерка, авторка більш ніж 300 картин, співавторка книги “Жіночі історії”.

👏 В категорії 5-7 років:

1 місце-Жук Даріна

2 місце-Сукач Владислава

3 місце- Кравченко Анастасія

👏 В категорії 8-12 років:

1 місце – Геращенко Дарина

2 місце-Іваненкова Мар’яна

2 місце- Семейкіна Дар’я

3 місце- Нємтін Клементій

3 місце- Місюра Марія

👏 В категорії 13-15 років:

1 місце-Чернуська Вікторія

2 місце- Громоздова Катерина

👏 Призи глядацьких симпатій отримали:

Борсук Марія

Уразовська Дарина

👏 За ідею спорту відзначили: Литвина Дмитра, за всесвітню ідею – Клименко Софію, за кращий графічний малюнок – Гоцирідзе Клару, за професійні художні здібності – Носову Вероніку, за креативність – Лагутіна Олександра, а за активність та креативні ідеї: Корнієнко Вероніку.

❤️ Діти взяли участь у лотереї, де призами стали еко-шопер у патріотичному стилі, настільні ігри і найголовніший – майстер-клас від нашого журі – пані Галини Кулаги!

❤️ Всі учасники конкурсу отримали почесні грамоти, солодкі призи та сувеніри на пам’ять.

#Карітас_дітям

#Карітас_Кам’янське