Надали консультаційну допомогу переселенцям у Вільногірську

На запит про консультаційну допомогу від активних волонтерів Вільногірська відгукнулася наша команда працівників проєкту «Долаючи розломи».

🤝 4 травня фахівчиня з фасилітації пані Світлана Волошина організувала зустріч для переселенців з нашою спеціалісткою проєкту пані Євгенією Ступак.

👥 Нагальною потребою волонтерів Вільногірська є створення громадської організації, оскільки люди мають ресурси та бажання розвиватися та допомагати людям, постраждалим від війни. До речі, учасники зустрічі – волонтери – і самі є вимушеними переселенцями, тому як ніхто розуміють проблеми та труднощі інших людей, постраждалих від війни.

👩‍🎓 Пані Євгенія роз’яснила учасникам заходу процедуру щодо реєстрації ГО в умовах війни, вимоги щодо оформлення та подання реєстраційних документів та інші юридичні тонкощі.

🙏 Також людей цікавили особисті питання стосовно споживчих кредитів та способи їхнього ефективного вирішення. Пані Євгенія Ступак проконсультувала учасників та розтлумачила особливості кожної окремої ситуації.

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides