Налагоджуємо співпрацю з громадами Кам’янського району

Налагоджуємо взаємовідносини та шляхи взаємодії з громадами Кам’янського району. 17 жовтня наша фахівчиня з фасилітації Анна Гавриляк-Сєліванова завітала до смт. Кринички, щоб дізнатися про актуальні проблеми та потреби переселенців, що знайшли там прихисток.

Поспілкувалася з першим заступником селищного голови Дмитром Чернявським та профільними спеціалістами – Іриною Кошак та Яною Дмитренко. Обговорили нагальні питання, щоб визначити потреби людей, які постраждали від війни. Зі свого боку наша фахівчиня запропонувала можливі напрямки взаємодії між Карітас Кам’янське та Криничанською громадою, щоб максимально підтримати людей. Найбільшу зацікавленість серед переселенців, на думку керівництва ОТГ, можуть викликати курси з надання екстренної домедичної допомоги та навчання з написання проєктів на отримання міжнародних грантів.

Крок за кроком налагоджуємо зв’язок з однодумцями задля можливості надання всебічної та повноцінної підтримки потребуючим!

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування