Напередодні Великодня влаштували час відпочинку для наших волонтерів

✨ Напередодні великого християнського свята – Великодня – наші волонтери прикрашали кошики, які вже у цю неділю стануться їм у пригоді!

✨ Наші доброчинці стоять поряд з нами вже довгий час, своїм волонтерським служінням допомагають потребуючим у різних напрямках нашої діяльності: готують їжу для потребуючих, служать у соціальному гардеробі, реєструють наших відвідувачів, розвантажують коробки з гуманітарною допомогою та багато інших добрих справ виконують на благо потребуючих. Ми зі свого боку вирішили трошки розрадити наших доброчинців та влаштувати для них час відпочинку, сповнений творчості.

✨ Організатором цієї зустрічі стала наша координаторка волонтерів пані Світлана Волошина, яка запросила наших доброчинців долучитися до оздоблення кошиків. Допомагала прикрашати кошики нашим волонтерам наша майстриня з «золотими руками» та одночасно наша фахівчиня з фасилітації – пані Олена Мельник.

✨ Різноманітні та неповторні у своїй унікальності вийшли кошики у наших волонтерів.

✨ Ми дякуємо нашим доброчинцям за їхнє волонтерське служіння та щиро тішимося, що працюємо поряд з цими чудовими людьми!