Наша потужна команда волонтерів-кухарів

Приготуванням та організацією благодійних обідів в Карітас Кам’янське займається стала та потужна волонтерська команда.

💙 Це пан Костянтин, який безпосередньо є головним шеф-кухарем нашої польової кухні. Його незмінні помічники: наші волонтери-переселенці, пан Олександр із Маріуполя та пан Олександр із Костянтинівки. Пані Марина, пані Оксана, пані Валентина, пані Тетяна, пан Олександр – всі вони роблять свій неоціненний внесок у приготування благодійних обідів та організацію годування наших шановних відвідувачів.

💙 Ми дуже вдячні їм за їх безкорисливу, сумлінну працю, за їх добрі, милосердні серця.

💙 Але є і ще одна людина, яка не потрапляє на фотографії, але варто відзначити цього непомітного помічника. Це пан Дмитро, який долучився до наших волонтерів-кухарів зовсім нещодавно. Це відбулося, коли чоловік прийшов скуштувати наш благодійний обід, а наші кухарі його, звісно, пригостили. А потім він запропонував свою допомогу.

💙 Щопонеділка та щосереди чоловік рубає дрова, миє котли та каструлі. Робить все максимально якісно, та нічого не вимагає натомість. А це, між іншим, неоціненна допомога для наших волонтерів!

💙 Він дійсно непомітний, мало хто його бачить. Він не має сторінки у фейсбуці, акаунту у браузері та інших невід’ємних атрибутів сучасного життя. Пан Дмитро не має навіть простого телефону для зв’язку!

💙 Простий, непримітний, майже нікому не відомий, не маючий офіційного визнання волонтера. Натомість чоловік не залишився осторонь, а проявив у Карітасі всю велич свого доброго серця!

💙 Ми дякуємо всім нашим волонтерам, які готують благодійні обіди, і пану Дмитру за його безкорисливу працю та милосердя!