Наші фахівці: пані Ірина – спеціалістка з моніторингу та оцінки

Ми продовжуємо знайомити вас з нашими працівниками, без яких діяльність фонду та допомога людям були б неможливими.

Важливим та незамінним у нашому фонді є фахівець з моніторингу та оцінки роботи Карітас Кам’янське. Цією надзвичайно необхідною роботою у нашому благодійному фонді займається пані Ірина, яка все своє професійне життя пов’язала з цифрами.

Завжди зібрана, стримана, зосереджена наша фахівчиня щодня виконує величезну кількість облікової роботи, яка допомагає нам в цілому будувати роботу у Карітас Кам’янське так, щоб допомога, яку отримують люди, була вчасною, актуальною та повноцінною. Іншими словами, все те, що відбувається у реальному житті Карітасу, пані Ірина перетворює на цифри, які відображають нашу діяльність.

Пані Ірина займається статистичною та соціологічною роботою: фіксує та веде облік людей, які звернулися до Карітасу за будь-якою допомогою. У свої численні таблиці фахівчиня вносить інформацію про те, яку саме, коли і кілька разів люди отримували допомогу у нашому фонді. Такі операції з цифрами вона проводить щодня після того, як наші соцпрацівники нададуть їй інформацію щодо наших відвідувачів. Також пані Ірина щотижня відслідковує динаміку діяльності фонду: наскільки змінюється кількість та потреби людей, що звертаються.

Окрім цього наша фахівчиня ще має вербальний контакт з людьми. В її обов’язки входить отримання зворотнього зв’язку від наших відвідувачів. Це, так званий, якісний показник, який стає відомим лише після телефонного опитування людей, що зверталися до нас. До речі, як зазначає наша спеціалістка, за опитуванням, майже 100 % людей задоволені отриманою допомогою або послугами від Карітасу.

Ми вдячні нашій пані Ірині за її самовіддану працю та терпіння та дуже радіємо, що Ірина – частина нашої дружньої команди.

Переконані, що завдяки професійним та особистісним якостям нашої колеги напрямок моніторингу та оцінки здійснюється у Карітас Кам’янське на найвищому рівні!

Сильною командою однодумців крокуємо до перемоги!