Наш волонтер-кухар – пан Олександр із Костянтинівки

Знайомимо вас з нашими незамінними помічниками, які своїм натхненням, незламністю та силою духу щодня допомагають нам втілювати в життя багато добрих та корисних справ. Доброзичливий, позитивний, відкритий. Завжди споглядаємо за ним, коли він щось нарізає, помішує, чистить, смажить, перегортає…

Сьогодні хочемо представити вам одного з наших кухарів-волонтерів – пана Олександра, що приїхав до нас із Костянтинівки разом з родиною – жінкою та маленьким сином. Спільно з іншими кухарями-доброчинцями пан Олександр щопонеділка та щосереди готує смачні обіди для наших шановних відвідувачів.

Оскільки, приїхавши до Кам’янського, чоловік не знайшов роботу за своїм напрямком, вирішив не гаяти часу та приносити користь людям, яким зараз потрібна підтримка. Він, як ніхто інший, розуміє почуття людей, що постраждали від війни.

Пан Олександр прийшов волонтерити до нас ще у травні на запрошення свого доброго знайомого, а нашого вже надійного та постійного помічника – Костянтина. Так і залишився у Карітасі, щоб бути дотичним до благодійності.

Обіди, приготовані з авторською майстерністю, неперевершені за своїм виконанням та наповнені любов’ю, яку вкладають в них наші волонтери-кухарі. Чого тільки вони не готували за ці місяці роботи польової кухні: смачнющі борщі, наваристі різноманітні супи, плов, каші, макарони по-флотськи… Наразі вже і не перелічиш усіх шедеврів, які створили наші кухарі! Пан Олександр – один із цих чудових людей, який безпосередньо дотичний до приготування кулінарних страв, гідних найвищої оцінки!

Ми дуже радіємо, що така позитивна та світла людина, як пан Олександр, є частиною нашої команди! Ми від щирого серця дякуємо нашому волонтеру за його добре серце та самовідданість кухарській справі!