Наш Соціальний гардероб працює у звичайному режимі та очікує на відвідувачів

Адреса: пр. Т. Шевченка, 46 (“Меркурій)

Графік роботи: понеділок та середа з 10 до 16 години.

🙌Від початку відкриття допомогу у нашому Соціальному гардеробі отримали більше п’яти з половиною тисяч людей. Переважна частина з них – це люди, постраждалі від війни, приблизно 10 % – місцеві мешканці вразливих категорій.

👥 І сьогодні поряд з нашим гардеробом вишукувалася черга. Люди прийшли, аби обрати для себе сезонний одяг, взуття та за наявності – посуд.

👩👨 Наші волонтери, які безкорисливо служать на цій ділянці, з радістю допомагають всім охочим підібрати все, що їм необхідно. Пані Інна, Анастасія, Катерина, Вікторія – завжди до ваших послуг. Пані Альбіна приймає та сортує речі, які приносять наші доброчинці. А пан Сергій на вході до нашого гардеробу радо зустрічає та консультує наших дорогих відвідувачів.

☝️ Наразі у нашому гардеробі бракує таких речей: літньої одежі – жіночих футболок та усілякої сезонної чоловічої одежі та взуття. Якщо ви маєте вищеперелічене в гарному стані та можете поділитися, з радістю приймемо ці дари від вас.

🫶 Щиро дякуємо нашим незамінним помічникам – волонтерам за їхню безкорисливу працю на благо потребуючих.

#Emergency_appeal23

#Надзвичайне_реагування