На психологічному тренінгу вчилися вибудовувати власні кордони

Вміння захищати власні кордони та не порушувати межі інших людей дається нам не від народження. Ми вчимося цьому з раннього дитинства і до юнацьких років.

✨ В залежності від того, як проходило наше дитинство, та які були відносини з іншими людьми, будуть і вибудовані психологічні кордони. В когось вони гнучкі, і така людина добре контактує з собою і світом. А в когось – слабкі, і тому людина не вміє нікому відмовляти і почувається від того знеціненою та нещасною.

✨ Втім, і людей з жорсткими кордонами щасливчиками не назвеш – їм непросто побудувати теплі стосунки з іншими.

✨ Цього четверга, 20 січня, відбулася традиційна психологічна зустріч для наших учасників. Разом з нашою психологинею Оксаною Костинською говорили на тему вибудовування кордонів та усвідомлення власних навичок спілкування.

✨ Таким чином, ми постійно наближаємося до важливої теми, яка стосується вміння відмовляти або погоджуватися з чимось, і не відчувати себе при цьому незадоволеними такими рішеннями.

✨ Наступного четверга плануємо зробити багато цікавих вправ на відпрацювання навичок погоджуватися чи відмовляти.

✨ Чекаємо на вас наступного четверга, 26 січня, о 14:00 годині у Карітас Кам’янське за адресою: пр. В. Стуса, 1 а.

✨ Довідки за телефоном: 066 21 559 28 (психологиня – пані Оксана).

✨ Принагідно запрошуємо також на індивідуальні та сімейні консультації до психолога, якщо вас непокоять питання незадовільненого самопочуття, емоційних проблем, безсоння, конфліктних відносин, виховання дітей та пошуку власного шляху у цьому буремному світі.