Новий робочий тиждень у Карітасі розпочався

У понеділок, 4 липня, Карітас Кам’янське знову відкрив свої двері для всіх, хто потребує допомоги та підтримки.

Рано-вранці у стінах фонду вже «закипіла» робота за всіма напрямками. Кухарі готувати, соцпрацівники підготовлювали свої робочі місця для прийняття наших шановних відвідувачів, волонтери фасували продукти та розвантажували. Кожен, наче бджілка, облаштовував свою ділянку для того, щоб вона працювала якомога ефективніше.

Робочий день почався, і «колесо підтримки» закрутилося повним ходом.

Ми хочемо звернути вашу увагу на те, що наразі для отримання допомоги, ми сформували три черги для наших відвідувачів.

Перша – призначена для людей, які вперше прийшли до нас для отримання допомоги. Друга – для тих переселенців, які заповнювали анкету, і в призначений день та час звернулися за підтримкою. І третя – для місцевих мешканців, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Такий налаштований механізм працює злагоджено та продуктивно.

Тільки за сьогоднішній день ми:

☘️ Надали допомогу 194 сім’ям переселенців, а це загалом 354 людини, з яких 114 – діти;

☘️ Видали допомогу вдруге 60 родинам;

☘️ Погодували смачним та ситним обідом 114 людей, з яких 97 – переселенці та 17 – місцеві мешканці;

☘️ Надали допомогу побутовими речами: видали холодильник, дитяче ліжечко та новенькі каструльки;

☘️ Отримали допомогу у вигляді дитячого одягу, взуття, дитячого харчування та іграшок від місцевої підприємиці пані Світлани, за що їй дуже вдячні. Деяку частину отриманого вже встигли надати потребуючим.

Підбиваючи підсумки такого насиченого робочого дня, можемо із впевненістю зазначити, що він був сповнений великою кількістю добрих справ задля підтримки людей, які цього потребують.