Огортаємо теплом – надаємо допомогу дровами

💬 Вже майже півроку Карітас Кам’янське в рамках проєкту «Підготовка до зими» опікується вимушеними переселенцями, щоб забезпечити їх паливними матеріалами для обігріву домівок. На сьогодні майже 150 сімей вже отримали допомогу у вигляді дров, щоб обігрівати будинки, які вони винаймають. В цьому людям допомагала наша соцпрацівниця Юлія Збаранська.

📈 Фахівчиня аналізувала анкети, виявляла потреби, здійснювала виїзди до місць проживання переселенців та організовувала доставку паливних матеріалів.

📌 Для участі у програмі надання дров були відібрані ті переселенці – одинокі люди або родини, які мають певні категорії вразливості. Всі вони проживають у різних куточках Кам’янського району.

🙌 Івашинівка, Малярщина, Верхівцеве, Кринички, Карнаухівка, приватний сектор міста Кам’янського – в цих містах та селах люди отримали найбільшу кількість дров, оскільки від них надходило найбільше запитів.

🗣 Нагадаємо, що програма почала діяти з липня поточного року та повне її завершення планується наприкінці грудня. Наразі ще деяким родинам продовжують розвозити дрова.

❗️ Зауважимо, що для участі у програмі зареєструвалася велика кількість людей, але допомогу ми мали можливість надавати, по-перше, згідно наявності категорій вразливості та певній черзі.

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування