Отримали гуманітарну допомогу з Ірландії (відео)

З перших днів війни Європа відчинила двері мільйонам наших співвітчизників. Наші люди роз’їхались по країнах і в кожній їх гостинно зустрічали, давали житло, піклувалися та забезпечували всім необхідним.

Ірландія, село Kilmuckridge. Населення не більше 1000 осіб. Керує в цьому мальовничому місці чудова пані Mary Farrell Independent Councillor

Коли наші кам’янчани оселились в Кілмакриджі, вона особисто приймала участь в облаштуванні людей. Сприяла в оформлені всіх необхідних документів, була на зв’язку 24 години на добу. Жінка виявилась абсолютно відкритою до спілкування. Завдяки переселенцям пані Mary дізналась про наше місто і наш благодійний фонд. Жінка настільки була розчулена розповідями, що, не вагаючись, вирішила допомогти. Об’єднавши зусилля з місцевими мешканцями пані Mary вдалося зібрати цілу вантажівку гуманітарної допомоги для нашого фонду.

Окрема подяка водію-далекобійнику Andy Cloke, який чотири доби особисто доправляв вантаж до складу в Польщі.

Попри всі складнощі з перевезеннями, відсутністю пального, нам вдалося доставити першу партію вантажу. Це продукти харчування тривалого зберігання та інвалідні візки.

Безмежно вдячні пані Mary за небайдужість до чужої біди. Ви – гідний керівник та добра людина.