Отримали нові речі для Соціального гардеробу від місцевих благодійників

Взаємовідносини людей неможливо уявити без прояву турботи та тепла. Тому багато доброчинців і дотепер продовжують піклуватися про тих, хто потребує підтримки, про людей, що постраждали від війни. Адже саме вони зараз знаходяться далеко від своєї рідної домівки, і не мають багато необхідних речей для гідного життя.

Сьогодні, 3 жовтня, нашою благодійницею стала пані Оксана Білогорцева – підприємиця, якій належать такі чудові магазини дитячого одягу, як «Ксюша» та «Golden kids».

Жінка не залишилася осторонь людських потреб, тому від чистого серця пожертвувала просто неймовірно велику кількість дитячого та підліткового одягу для вимушених переселенців та місцевих мешканців, що опинилися зараз у складних життєвих обставинах. Це різноманітні брюки, джинси, кофти, светри, сорочки, спідниці, сукні, піджаки. Дитячі та підліткові речі різного розміру, тому батьки зможуть підібрати своїй дитині те, що дійсно необхідно. А головне та найприємніше – одяг новий та сучасний, отже точно порадує своїх нових власників.

З цього чудового приводу вже сьогодні ми мали можливість надати деякий новий одяг багатодітній місцевій родині – жінці з чотирма дітьми. Новим одягом – даром від пані Оксани – порадували двох дівчат, хлопчика та наймолодшого – семимісячного малюка. Діти обрали собі теплі кофти, штани, шапки, куртки та светри. Всі залишись дуже задоволені обновками! А їх матуся вже не переживатиме про те, щоб придбати одяг для дітей до осінньо-зимового сезону.

Ми від щирого серця дякуємо пані Оксані за своєчасну та таку необхідну допомогу для потребуючих людей! Нам дуже приємно усвідомлювати, що завжди поруч є такі доброчинці, які від душі готові допомогти, підставити плече підтримки та розділити труднощі інших.

Дорога пані Оксано, ми дякуємо за ваше сердечне тепло, що засвітило усмішки на обличчях дітей!

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування