Приємне дозвілля для працівників фонду

7 листопада мали приємний день, сповнений корисного навчання та відпочинку.

🫶 Ми щоденно працюємо з вразливими людьми, намагаючись максимально їм допомогти та підтримати. Втім, такий інколи напружений робочий графік призводить до виснаження та вигорання. Щоб звести до мінімуму, а краще взагалі уникнути цього негативного процесу, вирішили організувати корисний та творчий день, сповнений позитивний емоцій та приємного спілкування у колі однодумців.

🕌 Вчора наш день традиційно розпочався з молитви та розмірковування над черговою темою з Євангеліє.

🧰 Потім перейшли до корисного та актуального навчання, яке провела для нас тренер-рятувальник Мальтійської служби допомоги Мальтійська служба допомоги та за сумісництвом наша чарівна колега – пані Олена Мельник (Олена Тиховліс).

☝️ Домедична допомога в умовах сьогодення – це надважливі знання та навички, якими має володіти кожен небайдужий. Адже критичні та непередбачувані ситуації в умовах війни можуть трапитися будь-коли та будь-де.

Пані Олена провела для нас навчання з основ надання домедичної допомоги. Розповіла нам про критичні стати, в яких може опинитися людина та способи надання помочі. Дуже дякуємо пані Олені за актуальну та важливу інформацію!

🎨 Після цікавого та пізнавального навчання мали приємний час для втілення своїх талантів та здібностей. Наші колеги – працівники Дитячого простору – провели для нас майстер-класи з малювання інтер’єрної картини в патріотичному стилі та розпису еко-торбинок. Кожен міг обрати те, що йому до душі: або малювати та отримати в результаті власноруч створений художній шедевр для своєї оселі, або ексклюзивну еко-торбинку.

🤗 Ми із задоволенням долучилися до творчості, яка надихнула нас позитивними емоціями у теплій атмосфері однодумців. Наприкінці отримали не лише гарний настрій та душевний спокій, а й фізичний результат своєї творчості.

👋 Приємне дозвілля допомогло нам розслабитися, відновити сили та підвищили нашу продуктивність, яка станеться нам у пригоді вже найближчими днями задля здійснення благодійної діяльності на користь нужденних.