«Приємно бути корисним», – наш волонтер пан Даниїл Самокрайній

Не боїться найскладніших доріг та небезпечних районів нашої країни. Завжи напоготові відгукнутися на наші прохання про поміч. Завжди у гарному гуморі та з теплою посмішкою. І не тільки допоможе, а ще й подбає про настрій наших працівників, гостей та інших волонтерів.

👨 Це все про нашого самовідданого та чудового, незамінного помічника – Даниїла Самокрайнього.

🫶Чоловік долучився до волонтерства в нашому фонді вже більше року тому. Прийшов випадково, хоча від початку великої війни волонтерив в іншому напрямку. Тоді і зрозумів, що не може залишатися осторонь чужої біди, а чим може – буде допомагати.

🙌 Відтоді Даниїл завжди з нами у найскладніших поїздках 🚛, на найскладніших дорожніх шляхах, у будь-яку погоду ⛈. Куди тільки ми не виїзжали з нашим волонтером! Адже саме він возив воду 💧 у Нікопольський регіон людям, постраждалим від підриву Каховської ГЕС; саме він не шкодував свій власний транспорт, щоб доїхати в Лихівку найрозбитішими шляхами; саме він міг витратити цілий день, аби відвезти нас у будь-який інший куточок нашого району та допомагав нам видавати людям поміч 📦. А також Даниїл завжди відгукується, коли треба розвантажити або завантажити гуманітарну допомогу. Не боїться будь-якої роботи та будь-якої діяльності.

🙌 Ми безмежно радіємо та цінуємо, що така чудова людина, як Даниїл, наш помічник. Ми надзвичайно вдячні нашому волонтеру за його неймовірний вклад у нашу спільну доброчинну справу та самовіддану працю задля допомоги нужденним.