Провели робочу зустріч разом з партнерами в рамках проєкту “Долаючи розломи”

23 червня радо зустрічали наших шановних партнерів проєкту «Долаючи розломи в громадах» – представників ОСНА UHF та Caritas Ukraine.

📄 Мали чудову нагоду наочно презентувати нашу роботу у громаді. Завітали до Вільногірська, де наша команда провела тренінг для переможців конкурсу міні-грантів – представників «ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СЕЛИЩНЕ ТОВАРИСТВО ГРЕКІВ «ВЕЛИКИЙ ЯНІСОЛЬ» спільно з волонтерським об’єднанням з проєктом «Облаштyвання офісного приміщення для волонтерської групи».

🗣 Розповіли про деталі реалізації проєкту: коли отримаємо кошти, як проводити закупівлі в межах гранту. Зауважили для наших переможців конкурсу, що завжди краще уточнити нюанси перед закупівлею для вірного оформлення тендерних процедур. Та запевнили, що представники волонтерського об’єднання можуть розраховувати на нашу підтримку.

👥 Згодом разом з нашими гостями оглянули приміщення, в якому планується здійснення волонтерської діяльності. На сьогодні там планується зробити невеличкий ремонт.

🏘 Разом з партнерами відвідали наш головний офіс у Кам’янському та показали, як наші працівники здійснюють доброчинну діяльність на місці. На чолі з нашим директором о. Ігорем Пагуличем та його заступницею – пані Марією Пагулич обговорили стратегічні цілі проєкту, шляхи подальшого розвитку та плани на майбутнє.

👏 Наші гості високо оцінили наші досягнення у роботі, які спрямовані ліквідувати бар’єри, що досі існують у громадах між місцевим населенням та переселенцями. Адже презентований проєкт волонтерського об’єднання якнайкраще демонструє створення середовища, де передбачається соціальна робота та підтримка вразливих категорій населення незалежно від статусу. Діяльність наших переможців конкурсу покликана об’єднати людей у Вільногірській громаді, стерти кордони між місцевими та переселенцями та залучити до цього руху якомога більше людей.

🫶 Були щиро раді бачити наших партнерів у гостях та сподіваємося на якнайскорішу зустріч!

Проєкт реалізовано за підтримки Caritas Ukraine та Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine.

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides