Продовжуємо підтримувати всіх потребуючих

Добігає кінця наш продуктивний та насичений тиждень, а ми все одно продовжуємо активно та злагоджено працювати та надавати допомогу всім, хто цього потребує.

Тільки за сьогоднішній день допомогу від Карітас Кам’янське отримали 107 сімей, а це 216 вимушено переселених людей, що знайшли прихисток у нашому місті.

Вже за звичаєм в цей день у нас працювала польова кухня, на якій сьогодні наші кухарі – Денис та Костянтин – готували смачний угорський суп – боб-гуляш. Як поділилися самі хлопці, це суп, зварений на м’ясному бульоні з картоплею, квасолею, морквою, паприкою та пронизаний «великою кількістю любові та милосердя до людей».

Завдяки праці та самовідданості кухарів – волонтерів, нагодували близько 110 переселенців, які із задоволенням пообідали.

А ще наші благодійники сьогодні продовжували підтримувати потребуючих. Тільки за сьогоднішній день ми отримали:

♦️ 60 літрів олії – від нашого постійного помічника – підприємця – благодійника пана Андрія;

♦️ Різноманітні побутові речі – такий цінний для нас посуд, дитячі іграшки, якими поділилися наші небайдужі мешканці, і які зібрав та привіз наш постійний помічник – волонтер Костянтин;

♦️ Хліб та консерви – від Молодіжний центр Дніпра / СпівДія хаб Дніпро та його голови Рафаель Кіжнер;

♦️ Близько сотні кілограмів макаронних виробів та крупи – від керівника Місії Roca Martin Corona;

♦️ Побутові речі від підприємства «Спецтехоснастка» ООО Спецтехоснастка.

А також наша психологиня Оксана Костинська надавала психологічну підтримку тим, хто цього потребував.

Від усього серця ❤️ дякуємо всім, хто долучається до нашої спільної доброчинної діяльності. Продовжуємо стояти на варті добра та милосердя, надаючи підтримку потребуючим!

#Допомога_постраждалим_від_бойових_дій