Розпочали надавати допомогу вразливим категоріям вимушених переселенців

4 вересня розпочали видачу продуктових та гігієнічних наборів в рамках проєкту «Харчова та гігієнічна безпека для ВПО та місцевих жителів, які найбільше потребують».

☝️ Проєкт має на меті задовольнити базові харчові та гігієнічні потреби людей в східних та південних областях нашої країни. Це стосується як вимушених переселенців, так і місцевих мешканців. Натомість, така допомога призначена лише для родин, які мають хоча б одну із категорій вразливості: самотні батьки, багатодітні родини, сім’ї, в яких є важкохвора людина або має інвалідність та самотні особи або пари літнього віку.

🫶 Вчора мали можливість охопити такою допомогою 1️⃣8️⃣ сімей, загалом це 3️⃣6️⃣ осіб. Наші соціальні працівники видали 2️⃣8️⃣ продуктових наборів. 5️⃣ сімей вразливих категорій отримали жіночі та чоловічі гігієнічні набори.

📦 Продуктовий набір складається з найнеобхідніших базових харчів:

📌 Соняшникова олія

📌 Вівсяні пластівці

📌 Тушковане м’ясо

📌 Печінковий паштет

📌 Консервована квасоля

📌 Згущене молоко

📌 Гречка

📌 Рибна консерва

📌 Рис

📌 Галетне печиво

📌 Цукор