Свято до Дня матері відбулося у Вільногірську

Мама для кожної людини – найрідніша та найдорожча. Тому День матері – вже традиційне для нас свято, ще один чудовий привід сказати мамі про те, як ми її любимо та цінуємо.❤️

🎊 Наша дружня команда працівників проєкту «Долаючи розломи» завітала до Вільногірська, аби влаштувати свято для активних волонтерів громади.

👩👱‍♀️Переважна частина активістів – це жінки з дітьми, які були вимушені покинути свої рідні домівки через війну. Наразі вони знайшли прихисток у невеличкому містечку Кам’янського району – Вільногірську.

👩‍🦰 Наша фахівчиня з фасилітації – пані Світлана Волошина підготувала та організувала цей захід саме для них. Вирішили провести його на галявині у парку, під променями вже теплого весняного сонечка 🌞, в оточенні дерев, квітів, під спів пташок. 🌳 Адже природа є неабияким лікувальним засобом для будь-якої людини. Погода в цей день лише сприяла нам зробити це свято затишним та приємним. 🫶

🫂 Психологиня проєкту пані Крістіна Паламарчук провела для жінок тренінг на тему любові та турботи про себе. Наші учасниці мали можливість поділитися про себе особисто, про свої потреби та вподобання. Вчилися приймати себе, любити та піклуватися. Адже ці фактори є ключовими елементами психічного здоров’я людини, які допомагають протистояти стресу та іншим життєвим негараздам.

👩‍🦳 А тим часом наша активна волонтерка пані Валентина розважала дітей. Вона влаштувала для них змагання 🏃‍♀️, естафети, конкурси та загадки. На честь свята разом з волонтеркою діти співали пісні 🎼, присвячені матусям. А дорослим пані Валентина заспівала патріотичні пісні, до виконання яких долучилися наші гості.

🧸 Наприкінці діти отримали подарунки – різноманітні іграшки на будь-який смак, а матусям вручили солодощі 🍫.

🫶 Вважаємо, що допомагати треба та важливо не тільки матеріальними речами. Захід до Дня Матері для наших волонтерів Вільногірська – це надзвичайна емоційна підтримка, створення об’єднуючого середовища, в якому люди відчувають себе легко, невимушено, природньо. Мають можливість ділитися своїми переживаннями і думками, та знайти опору серед своїх однодумців.

💙 Дякуємо всім нашим чудовим волонтерам за активну життєву позицію, яка допомагає їм рухатися далі, розвиватися та покращувати цей світ своїми добрими справами! 💛

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides