Соціальний гардероб продовжує приймати відвідувачів

Скористатись послугами гардеробу можуть сім’ї вимушених переселенців та місцевих мешканців, які мають певні категорії вразливості.

Волонтери завжди намагаються знайти для відвідувачів найкраще та відповідного розміру. Маленькій Жені знайшли пуховик та гумові чобітки. Доречно, коли надворі йде дощ.

Пані Ірина, яка є мамою чудових дівчаток-близнят, знайшла комбінезони та дві пари новеньких черевичок.

Сьогодні відбувся приємний збіг обставин. Місцева мешканка пані Валентина принесла верхній одяг, жіноче та чоловіче взуття, а також подушки. В цей самий час зареєструвалась родина переселенців, яка дуже потребувала саме тих розмірів взуття, які принесла наша благодійниця. Дівчата волонтери змогли взути пані Ірину, її доньку та сина.

Нагадуємо, що СОЦІАЛЬНИЙ ГАРДЕРОБ працює тричі на тиждень – понеділок, середа та четвер. З 10:00 до 16:00.

Адреса: пр. Шевченка, 46

Також всі, хто бажає долучитися до добрих справ, можуть приносити одяг, взуття, постільну білизну, посуд, іграшки. Не будьте байдужими, адже любов та милосердя – найкращі риси, якими нас наділив Господь.

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування