Турнір зі стрітболу для підлітків

Об’єднуватись заради добрих справ – найприємніше заняття у світі! Саме так подумали представники Карітас Кам’янське та Громадська організація Поклик честі та 31 липня організували спортивний турнір просто неба на одному зі шкільних майданчиків міста.

Стрітбол – вид спорту, дуже схожий на баскетбол, але має трохи інші правила та кількість гравців у команді. Зазвичай, гра проходить по схемі 3*3.

Наші друзі з громадської організації спостерігали, як на їхньому рідному районі постійно збираються грати в цю гру хлопці та дівчата, тому виникла ідея провести змагання саме зі стрітболу. Крім того, серед граючої молоді багато переселенців. Тому турнір – чудовий привід не тільки пограти в улюблену гру, а й знайти нових друзів.

Приємною несподіванкою стала кількість учасників. Для першого, дебютного турніру, зібралось одразу 16 команд. Всіх учасників розділили по категоріям: хлопці до 18 років, хлопці від 18 років та дівчата.

Повболівати прийшли сім’ї та друзі учасників, які постійно підбадьорювали гравців своїми оплесками.

В найближчому майбутньому плануються змагання і в інших районах міста. Після цього буде проведено фінальний турнір серед переможців районних ігор.

Дякуємо благодійникам, які долучились до доброї справи. Виталий Нессен за драйвову музику на майданчику.

Дякуємо за сприяння у проведені заходу Департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради.