У Вільногірську надаємо благодійні обіди людям, постраждалим від війни

Від початку цього тижня 40 людей, що постраждали від війни, та знайшли прихисток у Вільногірську, отримують благодійні обіди у місцевому закладі харчування. Програма розрахована на 14 безкоштовних обідів протягом двох тижнів.

🍲 В якості благодійного обіду представлена друга страва – будь-яка каша, макарони або картопля з м’ясним або рибним гарніром, салат, компот та хліб.

👥Переважна частина з тих, хто отримує цю допомогу – це вразливі категорії: родини, в яких є особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, люди похилого віку та самотні батьки. Для цих людей такі обіди – це неабияка підтримка, адже вони з об’єктивних причин наразі не можуть забезпечити собі гідні умови життя.

💬 Сьогодні ми поспілкувалися з отримувачами обідів та дізналися, що їжа – смачна, поживна, зовсім, як вдома! Радіємо, що маємо можливість допомогти людям у цей складний час.

🫶 Також не забуваємо про наших чудових помічників – вільногірських волонтерів. Вручили їм подяки за безкорисливе служіння людям та щиросердно відзначили їх безцінний внесок у нашу спільну доброчинну справу! Вони справді у нас незвичайні – ініціативні, відповідальні та організовані 🫶.

🤝 Переконані, що без їхньої волонтерської діяльності на високому рівні допомога переселенцям у Вільногірську не була б такою різнобічною та масштабною.

#Emergency_appeal23

#Надзвичайне_реагування