У Жовтих Водах вразливі категорії вимушених переселенців отримують питну воду

Люди, які постраждали від війни та знайшли прихисток у Жовтих Водах, вже отримують чисту, питну воду.

🧐 Ми знаємо про проблеми з чистою водою, яка була б придатна для пиття, що існує у місті Жовті Води Кам’янського району та докладаємо всіх зусиль, аби вирішити це складне питання. Тому ініціювали та запустили програму, яка допоможе людям, постраждалим від війни, мати безкоштовний доступ до питної води.

✍️ Наприкінці травня ми оголосили про реєстрацію вимушених переселенців щодо отримання чистої води. Наші працівники проаналізували список зацікавлених та потребуючих цього виду допомоги та зареєстрували 198 людей (90 л/особу) з урахуванням категорій вразливості.

🫗 Відтоді вимушені переселенці у Жовтих Водах вже користуються можливістю отримувати питну воду у 10 пунктах розливу «Здорова вода».

🫶 Робимо все можливе задля поліпшення умов життя вимушених переселенців, які знайшли прихисток у громадах нашого району.

#Emergency_appeal23

#Надзвичайне_реагування