У Карітасі відбувся тренінг з протидії емоційного вигорання для волонтерів

1 червня психологічно підтримували тих, хто допомагає.

Щоденно, без відпочинку та можливості розслабитися, перезавантажитися, відволіктися. Останні три місяці життя цих людей перетворилося на суцільний біг без перепочинку. Це наша потужна, добровольча армія – наші прекрасні, сильні, мужні та самовіддані волонтери, які допомагають Карітасу на різних напрямках діяльності.

В перший літній день в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022» в стінах Карітасу відбувся тренінг з протидії емоційного вигорання, який провела наша координаторка волонтерів, психолог, психотерапевт Маріанна Лапіна.

В ході тренінгу наші волонтери мали можливість поділитися своїми емоціями, почуттями, висловитися та бути почутими. Говорили про етапи вигорання, підтримали один одного та шукали ресурси та можливості для допомоги собі. Ділилися своїм досвідом, говорили про потреби, жартували.

Не втомлюємося дякувати нашим помічникам – волонтерам за їх неймовірно вагомий та важливий внесок у нашу спільну доброчинну діяльність.

Разом ми – сила! З Україною в серці! ??