У Карітасі розпочався новий робочий тиждень

Недарма у світі народився афоризм про те, що поряд з добрими людьми навіть сірі будні стають більш яскравішими. І сьогоднішній день – виразний тому приклад, адже похмурий ранок перетворився на сонячний день та вечір: наші невтомні робітники та волонтери натхненно працювали на користь тих, хто цього потребує.

Перший робочий день тижня, як зазвичай, розпочався насичено та продуктивно. Ще за годину до відкриття, наші відвідувачі вже вишикувалися у черги перед воротами фонду, щоб отримати допомогу перший раз та вдруге.

? Нагадуємо, що для цього передбачені дві окремі черги.

☘️ Для отримання повторної допомоги наші відвідувачі мають попередньо заповнити анкету та дочекатися дзвінка від соцпрацівника, який призначить їм відповідний день та час.

☘️ Ті ж переселенці, які ще жодного разу не отримували у нас допомогу, можуть приходити у понеділок або середу (без попереднього запису) з 10 до 16 години.

? Загалом, за сьогоднішній день допомогу отримали 239 родин, з яких 96 сімей – вдруге.

☘️ Опівдні вже традиційно пригощали обідом всіх бажаючих вимушених переселенців та місцевих мешканців, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Сьогодні частували гостей гороховим супом з копченостями та сухариками. Погодували 106 переселенців та 20 містян. Голодним не залишився ніхто!

☘️ Влаштували для наших відвідувачів невеличкий «Банк одягу», де люди змогли вільно вибрати собі відповідне вбрання.

☘️ Отримали від наших благодійників багато корисних речей для переселенців:

? наш постійний помічник Костянтин привіз дари наших небайдужих мешканців та благодійників – три дитячих візочки, толокари, дитячий велосипед, книжки, іграшки, посуд, рушники та ковдри, які завжди стають в нагоді нашим відвідувачам;

? а представники Єврейської спільноти Еврейская община передали для наших маленьких відвідувачів корисне та смачне дитяче харчування.

Дякуємо нашим доброчинцям за їх милосердя та великодушність. ?

#Допомога_постраждалим_від_бойових_дій