У Карітасі розпочався новий робочий тиждень

Рано-вранці 18 липня у Карітасі закипіла робота у працівників та волонтерів, які готувалися до прийому наших шановних відвідувачів. Після ранкової молитви та коротких інформативних зборів кожен зайняв свій «пост», щоб принести якомога більше користі та зробити найбільше добрих справ заради потребуючих.

Як вже зазвичай, ми активно працювали на кожній ділянці: ?

☘️ Наші соцпрацівники реєстрували та видавали гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям, які звернулися до нас вперше;

☘️ Згідно попереднього запису оформлювали видачу допомоги людям, постраждалим від війни, які за категоріями вразливості мали можливість отримати поміч вдруге;

☘️ Загалом допомогу від Карітасу сьогодні отримали 173 родини, а це 353 людини!

☘️ Організували невеличкий «Банк одягу», де наші відвідувачі мали можливість за бажанням обрати собі одяг, взуття та дитячі іграшки;

☘️ Окрема ділянка з одягом та взуттям була призначена для зовсім маленьких наших відвідувачів, які приїжджають до нас ще у дитячих візочках;

☘️ Погодували смачним обідом, який приготували на польовій кухні наші волонтери, Костянтин та Олександр, – 128 людей, з яких 17 – це місцеві мешканці, що опинилися у складних життєвих обставинах;

☘️ Наша психологиня Оксана Костинська надавала індивідуальні консультації всім охочим та виявляла потреби серед тих, хто чекав у черзі;

☘️ Отримали пожертву для переселенців у вигляді вкрай актуальних зараз речей – прального порошка та цукру – від місцевих благодійників Олівії та Сергія, за що їм щиросердно дякуємо!

❤️ Дякуємо кожній людині, що долучається до нашої спільної доброчинної справи, наближаючи нашу Перемогу! Ви – неймовірно важливі! Українці єдині та непереможні! ??

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування