«У Карітасі я відпочиваю душею і тілом», – наша волонтерка пані Оксана

Волонтерить наша пані Оксана двічі на тиждень: вона допомагає готувати гарячі обіди для переселенців, якими ми пригощаємо їх у понеділок та середу. Окрім приготування їжі, волонтерка допомагає іншим нашим доброчинцям під час обіду нагодувати людей.

У Карітасі пані Оксана почала волонтерити разом зі своїм сином Емілем ще у березні цього року. Жінка тоді принесла гуманітарну допомогу для переселенців, а побачивши, як у фонді народжується процес комплексного надання допомоги потребуючим, вирішила залишитися допомагати. А потім пані Оксана вразила нас своїми кулінарними здібностями – вона пече смачнющий, неперевершений хліб, яким ми пригощаємо всіх охочих: відвідувачів, інших волонтерів, наших гостей та працівників. Всі, хто спробував цей кулінарний шедевр, просто закохуються у нього, бо такого смаковитого хліба у магазині не купиш.

Трішки відкриємо завісу з життя нашої волонтерки: пані Оксана не з чуток знає всі труднощі та складнощі переселенського життя, адже ще у 2014 році була вимушена разом із своєю родиною покинути рідну домівку, що знаходиться у Луганській області. Приїхавши до Кам’янського, через деякий час жінка дізналася про Карітас: її син почав відвідувати заняття, які проводилися у фонді. Згодом і молодша донька пані Оксани також стала вихованкою Карітасу.

Ми щиро радіємо, що така світла та чуйна людина, як пані Оксана є частиною нашої команди. Ми від всього серця дякуємо нашій волонтерці за її милосердне серце та великодушність, якими вона зігріває людей навколо себе!