«У Карітас йду, як додому», – наша волонтерка – пані Ірина Лізньова

Давно ми не нагадували вам про наших чудових помічників – наших незамінних волонтерів. Варто поближче познайомити вас з нашою доброчинницею, яка служить на нашій кухні – пані Іриною.

💚 Жінка приїхала з Кремінної Луганської області. Через воєнні дії була вимушена покинути рідний дім, хоча більше місяця витримувала постійні ворожі обстріли та деякий час разом з родичкою ховалася у льоху.

💚Пані Ірина зазначає, що встигла виїхати до окупації рідного міста. Приїхала до Кам’янського, бо донька з дітьми на той час вже знайшли прихисток саме у цьому місті. Згодом рідні поїхали в інше місто, а пані Ірина разом зі своєю свахою залишилися у тут.

💚 Жінка в нашій потужній команді волонтерів вже півтора року. Дізналася про Карітас від знайомих, які порадили їй звернутися до нашого фонду, оскільки вона дуже прагнула долучитися до волонтерства та приносити користь людям.

💚 Так і потрапила пані Ірина спочатку на ділянку фасування та пакування продуктових наборів для наших бенефіціарів, а згодом – на нашу кухню, яка потребувала помічників. Вже більше року волонтерка вкладає свою душу і серце в безкорисливу працю приготування обідів. Пані Ірина приходить волонтерити у другу зміну, яка починається після обіду. Разом з іншими нашими помічницями вона займається підготовкою продуктів до приготування обіду на наступний день.

💚 Жінка так звикла до доброчинної діяльності, що вже не уявляє свого життя без Карітасу. «Карітас для мене – це любов. Йду сюди, як до рідного дому», – ділиться пані Ірина.

💚 Наша помічниця зауважує, що їй дуже стало у пригоді побажання, яке вона дізналася саме у Карітасі: ми щодня говоримо його один одному – «Добре, що ви є». Саме так пані

Ірина говорить тепер всім своїм друзям та добрим знайомим, а вони їй відповідають навзаєм.

💚 А ми щиро тішимося, що пані Ірина – наша незамінна помічниця. Ми цінуємо її безкорисливу працю, її безцінний внесок в нашу спільну діяльність та добре, милосердне серце.

#наші_волонтери