У Криничках презентували місцевим активістам тренінг з підготовки та написання проєктів

Щоб громада розвивалася, їй треба залучати інвестиції та сторонню підтримку. Для цього необхідно мати ідеї та плани, які здатні поліпшити будь-яку сферу життя людей. А ідеї та плани можна та варто відображати в написанні проєктів, які можна подавати на розгляд інвесторів, як вітчизняних, так і іноземних.

🫶 Сьогодні, 24 березня, наша фахівчиня з фасилітації пані Олена Мельник завітала до Криничанської громади для того, щоб презентувати місцевим активістам тренінг з підготовки та написання проєктів.

🫶 Наша фахівчиня представила на розгляд гостей інформацію про визначення та зразки складових частин проєкту. Розповіла про обов’язкові умови під час його написання, очікувані результати, цільові групи та, звісно, планування бюджету та звітність.

🫶 Вже протягом тренінгу деякі з учасників виявили зацікавленість цією діяльність. Обговорили умови та можливості задля написання та подачі проєктів. Активісти наводили вже існуючі приклади у своїй громаді, які б вони бажали покращити.

🫶 Наприкінці домовилися про подальшу співпрацю у цьому напрямку.

🫶 Ми тішимося, що у Криничанській громаді зустріли небайдужих людей, які готові витрачати свої сили, час та інші ресурси задля покращення життя суспільства.

🫶 Щиро вдячні Криничанська територіальна громада за співпрацю та теплий прийом! Сподіваємося на плідне співробітництво найближчим часом!

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides