У Курилівці провели тренінг на тему емоційного вигорання

Емоційне вигорання – це синдром постійної втоми, емоційного виснаження, який посилюється з часом.

🙌 Відчуття знесилення, апатії та стресу набувають все більше актуальності в умовах війни. Не обходить цей стан майже нікого. Тому наприкінці минулого тижня, 19 травня, команда проєкту «Долаючи розломи» завітала до селища Курилівка з тренінгом на цю тему. Організатором зустрічі виступила наша фахівчиня з фасилітації пані Світлана Волошина.

👩 Разом з психологинею пані Крістіною Паламарчук учасники спілкувалися на тему турботи про себе та протидії стресу. Розмірковували щодо власних, особистісних ресурсів, які допомагають їм переживати стресові періоди. Ділилися своїми думками та переживаннями.

✍️ Усі разом із задоволенням намалювали пам’ятку внутрішніх ресурсів, які здатні допомогти та підтримати у складних життєвих ситуаціях. Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері, де кожен мав можливість висловитися та бути почутим іншими.

🫶 Щиро дякуємо старості селища Курилівка – пану Сергію Гречановському за співпрацю та теплий прийом!

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides