У Петриківці для освітян відбувся тренінг з надання першої домедичної допомоги

Команда фахівців проєкту «Долаючи розломи» продовжує активно та плідно співпрацювати з громадами Кам’янського району.

🌿 За попереднім запитом про навчальний курс з першої домедичної допомоги для працівників освіти завітали до смт. Петриківка. Адже екстрені ситуації, що раптово виникають у житті, не дають часу для того, аби шукати в інтернеті інформацію про те, як допомогти людині. В таких випадках треба та варто діяти дуже швидко та рішуче, маючи певні практичні навички. Тому мешканці Петриківки, а саме працівники освіти, зацікавилися таким навчальним курсом, щоб отримати корисні знання та певні навички.

🌿 Рятувальник-волонтер Мальтійської служби допомоги пані Олена Мельник провела для всіх охочих навчальний тренінг з першої домедичної допомоги. Курсом зацікавилася чимала кількість освітян. Адже для того, щоб надавати постраждалому першу домедичну допомогу не важливий вік, стать, рівень освіти та інші соціальні фактори. Найголовніше для учасників – бажання навчитися цим навичкам та запам’ятати отриману від тренера інформацію. Чим і займалися наші учасники під час навчання.

🌿 Окрім цього координаторка проєкту «Долаючи розломи» пані Валерія Хаджийська разом з фахівчинею з фасилітації пані Світланою Волошиною зустрілися з керівницею Управління освіти пані Наталією Коваленко задля налагодження партнерських відносин. Плануємо розширювати сфери нашої діяльності в громаді та найближчим часом підписати меморандум про співпрацю з Управлінням освіти Петриківської селищної ради.

🌿 Наприкінці тренінгу учасники отримали сертифікати про успішне проходження курсу з першої домедичної допомоги.

🫶 Дякуємо керівництву Управління освіти, молоді та спорту Петриківської селищної ради за плідну співпрацю та сподіваємося вже найближчим часом на подальше співробітництво 🩵💛

#Долаючи_розломи

#Bridging_divides