У понеділок екстрену допомогу надали 70 людям, постраждалим від війни

У понеділок, 6 березня, в Карітас Кам’янське знову панувала різностороння діяльність з надання допомоги людям.

📍 Сьогодні до фонду завітали ті, хто ще жодного разу не отримував у нас допомогу. Наші чудові соцпрацівники надали екстрену допомогу 70 особам, загалом це 41 родина.

📍 В залежності від складу сім’ї люди отримували одну або декілька коробок з продуктовою допомогою. Для великої родини наші соціальні працівники додатково надавали коробку з продуктовою допомогою, яку ми отримали від благодійного фонду «Мудра справа» Мудра Справа.

📍 За можливість підтримувати людей такою вагомою продуктовою допомогою щиро дякуємо БФ «Мудра справа», Донецькому Екзархату, владиці Максиму, Олегу Панчиняку, Любомиру Яворському та о. Роману Вовку. Завдяки всім цим благодійниками, ми мали можливість ефективно та якісно задовольнити потреби людей, постраждалих від війни.

📍 Традиційно наші волонтери-кухарі приготували благодійний обід. Сьогодні це був класичний український борщ, яким почастували 83 наших гостей. Ми не втомлюємося дякувати нашим доброчинцям, які своїм соціальним служінням підтримують людей смачними обідами.

📍 Радіємо, що і сьогодні маємо можливість ефективно відповідати на потреби людей, що постраждали від війни. 🫶

#EmergencyAppeal23

#Надзвичайне_реагування