У понеділок надавали екстрену допомогу: підтримали 53 родини вимушених переселенців

Холодний ранок січня розпочав наш робочий тиждень, протягом якого ми, як завжди, планували та намагалися зробити якомога більше добрих справ для потребуючих людей.

Навіть і сьогодні, 23 січня, люди продовжують обирати Кам’янське своїм прихистком. Щопонеділка та щосереди ми споглядаємо черги біля нашого фонду. Здебільшого, це переселенці, які нещодавно приїхали до нашого міста та вперше звертаються до нас за підтримкою.

Згідно з нашим графіком, сьогодні екстрену допомогу отримали 92 людини, загалом це 53 родини вимушених переселенців. Люди отримали продуктові та гігієнічні набори, які сформовані таким чином, щоб забезпечити їх всім найнеобхіднішим на перший час.

Традиційно пригощали людей гарячим обідом, який приготували наші доброчинці – волонтери. Сьогодні на наших гостей чекав гороховий суп з копченостями. Саме такі страви якнайкраще зігрівають у таку не затишну погоду з пронизливим вітром. Завдяки безкорисливій праці наших волонтерів – кухарів мали можливість нагодувати 176 людей. Зазвичай наші гості забирають їжу з собою додому, в чому їм допомагають наші волонтери – насипають та пакують.

Наші працівники та волонтери натхненно та самовіддано працювали кожен на своїй ділянці: робили все можливе, аби максимально та ефективно підтримати людей в потребі.

Ми не втомлюємося дякувати всім, хто разом з нами долучається до доброчинних справ, щоб огорнути теплом та турботою всіх, хто цього потребує!

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування