У П’ятихатках провели тренінг з надання домедичної допомоги

18 січня наша дружня команда працівників та волонтерів здійснила виїзд до П’ятихатської ОТГ.

🤝 На запит заступника директора Центру надання соціальних послуг П’ятихатської міської ради Олени Борець наша фахівчиня з фасилітації Анна Гавриляк-Сєліванова організувала візит наших працівників до цієї громади.

⁉️ Як ми з’ясували заздалегідь, зацікавленість у гостей П’ятихатської ОТГ викликали актуальні на сьогодні знання та інформація. Тож для них сьогодні відбулася перша частина тренінгу з надання домедичної допомоги (basic life support), який провела тренер-рятувальник Мальтійської служби допомоги Мальтійська служба допомоги Олена Мельник Олена Тиховліс. Наступного разу, після прослуховування другої частини тренінгу, учасники отримають сертифікати про проходження курсу.

👩‍🎓 А у вирішенні юридичних питань переселенцям допомагала наша фахівчиня з адвокації Євгенія Ступак. Люди мали можливість звернутися до юристки та отримати консультації та допомогу.

🫶 Сьогоднішні заходи, що відбулися у громаді, проведені в рамках впровадження миробудівничих процесів у суспільстві.

🤝 Дякуємо П’ятихатській ОТГ за гостинність та співпрацю!

#Emergency_appeal

#Надзвичайне_реагування