У Томаківці надали побутову техніку родинам, постраждалим від підриву Каховської дамби

Від початку повномасштабної війни ми маємо багато запитів від постраждалих людей щодо облаштування побутових умов.

👋 Не стали виключенням і люди, постраждалі від війни, які наразі знайшли прихисток у селищі міського типу – Томаківці, що розташоване у Нікопольському районі. А ще після підриву Каховської ГЕС вони залишилися без питної, а подекуди і технічної води.

🚕 Наприкінці серпня наша команда вперше завітала до цього селища, аби підтримати людей. Перевагу віддали переселенцям вразливих категорій. Саме цим людям мали можливість надати побутову техніку для покращення їхніх побутових умов життя.

2️⃣7️⃣ родинам, а загалом це 8️⃣0️⃣ людям, які постраждали від війни, надали допомогу у вигляді холодильників, пральних машинок, мікрохвильових печей, кухонних комбайнів, наборів постільного приладдя – подушок, ковдр, постільної білизни, сковорідок та каструль.

🙏 Щиро сподіваємося, що надана допомога, яка стала можливою завдяки нашим спонсорам – французькій благодійній організації L’Œuvre d’Orient («Робота Сходу»), дійсно покращить побутові умови життя людей, які були вимушені покинути рідні домівки та шукати прихисток у більш спокійних регіонах нашої країни.

🤝 Красно дякуємо нашим шановним благодійникам за можливість вчасно та якісно відповідати на гострі потреби людей!

Відеосюжет можна подивитися за посиланням:

#L’Oeuvre_d’Orient